Logo
Reklama

Na Slovensku sa kedysi praktizovali ČUDNÉ ZVYKY: Zvládli by ste 12-chodovú VEČERU?

V kuchyniach našich starých mám boli spojené aj s voňavými ingredienciami, ktoré umocňovali ich atmosféru a jedlami, ktorých recepty sa odovzdávali z generácie na generáciu.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Väčšina slovenských rodín má k tradíciám stále blízko. Začíname slávnostným prípitkom, nezaobídeme sa bez oblátok, medu, cesnaku, opekancov, kapustnice či hríbovice. No viete si predstaviť, že by ste mali mať pod stolom sekeru? Znie to čudno, však?

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás