Logo
Reklama

Chráňte PEČEŇ každým sústom: 7 bežných JEDÁL, ktoré ju udržia v kondícií

Jedzte farebne:
Čím viac farieb a textúr na tanieri, tým lepšie. Na to, aby pečeň mohla správne fungovať, potrebujete príjmať všetky vitamíny, minerály, tuky, bielkoviny, sacharidy aminokyseliny i vlákninu. K mäsu a prilohe si vždy pridajte rovnaké hmotnostné množstvo zeleniny.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Pečeň patrí k hlavným detoxikačným orgánom, ktoré sa oplatí mať vo forme. Niekedy postačí, ak si na tanier naservírujete tie správne potraviny.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás