Reklama

Ak milujete HUBY, urobte si túto chutnú polievku s cestovinou

Hubová polievka ideálne chutí počas jesene a zimy, ale výborná je aj počas leta.

Zdroj: Canva

Reklama

V Grécku považujú polievky za jedlá pre chorých. U nás je to vždy prvý chod počas obeda. Polievky môžeme jesť aj na večeru. A pokiaľ patríte medzi milovníkov húb, tak si ju istotne spravte

Hubová polievka

Nie každý je milovníkom hríbov. Používajú sa do polievok, omáčok, rizot, do praženíc, alebo aj ako sušené v podobe hubového korenia. My sme si dnes pre vás pripravili recept na výbornú polievku so smotanou a cestovinou.

Budeme potrebovať:

  • Namočené hríby - podľa chuti
  • voda
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • bobkový list, nové korenie, celé čierne korenie
  • mlieko
  • smotana na šľahanie
  • petržlenová vňať, ligurček
  • asi 250-300 g zemiakov
  • cestovina - asi 2 hrsti - fliačky, kolienka alebo iná drobná cestovina";i:10;s:4:"olej";i:11;s:5:"maslo

Ako na túto chutnú polievku sa dozviete v našom VIDEU

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    VIDEO| Pokiaľ milujete HUBY, tak si spravte túto POLIEVKU

    Vyberáme pre vás niečo PLUS