Ako na to?

Proces výroby vylúhovaného medu je naozaj veľmi jednoduchý. Po vyrobení môže mať trvanlivosť neurčitú, pretože samotný med vydrží veľmi dlho aj bez potreby umelých konzervačných látok.
4.11. 2022 11:00 Každý druh medu chutí a vonia po rastline, z ktorej včely zbierajú peľ a nektár. Med má však schopnosť nasiaknuť vôňou a chuťou byliniek a korenín.
Proces výroby vylúhovaného medu je naozaj veľmi jednoduchý. Po vyrobení môže mať trvanlivosť neurčitú, pretože samotný med vydrží veľmi dlho aj bez potreby umelých konzervačných látok.
4.11. 2022 11:00 Každý druh medu chutí a vonia po rastline, z ktorej včely zbierajú peľ a nektár. Med má však schopnosť nasiaknuť vôňou a chuťou byliniek a korenín.
Proces výroby vylúhovaného medu je naozaj veľmi jednoduchý. Po vyrobení môže mať trvanlivosť neurčitú, pretože samotný med vydrží veľmi dlho aj bez potreby umelých konzervačných látok.
4.11. 2022 11:00 Každý druh medu chutí a vonia po rastline, z ktorej včely zbierajú peľ a nektár. Med má však schopnosť nasiaknuť vôňou a chuťou byliniek a korenín.
Proces výroby vylúhovaného medu je naozaj veľmi jednoduchý. Po vyrobení môže mať trvanlivosť neurčitú, pretože samotný med vydrží veľmi dlho aj bez potreby umelých konzervačných látok.
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov