Logo
Reklama

Lúskajte orechy bez BOLESTI! Kladivom si už viac neklepnete po PRSTOCH

Vlašské orechy majú tvrdú škrupinu, do ktorej nie je jednoduché sa dostať.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Dostať sa k výživným jadrám vlašského orecha cez tvrdú škrupinu nie je jednoduché. Keď sa pustíte do rozbíjania, musíte vynaložiť silu a škrupiny lietajú všade naokolo. Existujú osvedčené postupy a zlepšováky, ktoré vám pomôžu získať jadrá pomerne rýchlo.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás