Logo
Reklama

Neoľutujete! 3 recepty z JARABINY, ktoré by ste mali túto jeseň vyskúšať

Jedlá jarabina moravská veľkoplodá má sýtočervené plody mierne trpkej chuti.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Patrícia Lešková

Externá redaktorka

Na krásnu jarabinu vtáčiu (Sorbus aucuparia) nie je v jeseni problém natrafiť. Avšak napriek svojej výraznosti, kráse a priaznivým účinkom, ostáva často nepovšimnutá. Je na čase to zmeniť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Patrícia Lešková

Externá redaktorka
Vyštudovaná žurnalistka, pre ktorú je momentálne záhrada najväčším relaxom aj inšpiráciou, a to aj napriek tomu, že kedysi dávno si myslela, že bude mať v záhrade len pekne upravený trávnik.
Výber pre vás