Logo
Reklama

Pokladáte varenie džemov za DRINU? S našimi tipmi to zvládne aj začínajúci „džemár“

Ideálna konzistencia marmelád a džemov závisí od správneho pomeru pektínových látok, kyselín a cukru.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Čo je pýchou dobrej gazdinky? Špajza plná pohárov so zavarenou úrodou. Sterilizácia nielen predĺži trvanlivosť ovocia, ale sprostredkuje vám aj spomienky na chutné leto. Varenie džemov bude s našimi tipmi zábavou.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás