Logo
Reklama

Rybár radí, ako na dokonalé podkovičky z KAPRA! Naložte ich do mlieka aj do ALKOHOLU

Chutné a dobré mäso máva kapor s váhou do troch kíl. Keď si vyberiete živého kapra priamo v kadi, je jeho čerstvosť zaručená.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Hľadáte ideálneho kapra na štedrovečerný stôl? Veľkosť prispôsobte počtu stravníkov a nezabudnite na dôležité zásady pri jeho výbere. Poradíme vám, do čoho ho treba naložiť, aby voňal! Čítajte viac...

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás