Logo
Reklama

Šalátové UHORKY môžete dať aj do POLIEVKY! Osviežia a dodajú telu potrebnú VODU

Na dve šalátové uhorky dajte dva tégliky jogurtu, strúčik cesnaku a kôpor podľa chuti (alebo vňať z cibuľky).

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Okroška, bulharský tarator alebo grécke tzatziki… U nás by sme ich považovali skôr za šalát alebo za predjedlo, no v krajinách, kde sú doma, ich jedia ako polievku. V horúcom letnom dni tieto recepty oceníte aj vy.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás