Logo
Reklama

Správna príprava BYLINKOVÉHO ČAJU: Jednu vec robí väčšina ľudí celý život zle!

Čaj zalejte prevarenou, ale nie vriacou vodou. Šálku prikryte a nechajte lúhovať – listy, kvety a vňate 5 minút, kôru a plody 20 minút.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Keďže január je mesiacom horúceho čaju, predstavíme si správny postup jeho prípravy. Radí uznávaná bylinkárka Monika Štesková.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás