Chrumkavú pochúťku pripravíte len TERAZ! Z voňavých kvetov bazy upečte PALACINKY
2.6.11:00
Bazové kosmatice, tak sa ľudovo nazývajú v Čechách vysmážané kvety bazy v palacinkovom cestíčku.
Pôvabný recept z kuchárok našich babičiek využíva bohaté kvetenstvá bazy a premieňa ich na nadýchaný dezert. Dochrumkava usmažené kvety obalené v cestíčku sú každopádne pochúťkou, ktorú si možno vychutnať iba veľmi obmedzený čas, preto ho určite neprepásnite.
Cesto by malo byť hladké a skôr hustejšie, aby dobre priľnulo na kvety. Kvet chyťte za stonku, namočte do cesta, aby sa dôkladne obalil a vložte do rozpáleného oleja
Chrumkavú pochúťku pripravíte len TERAZ! Z voňavých kvetov bazy upečte PALACINKY
2.6.11:00
Bazové kosmatice, tak sa ľudovo nazývajú v Čechách vysmážané kvety bazy v palacinkovom cestíčku.
Pôvabný recept z kuchárok našich babičiek využíva bohaté kvetenstvá bazy a premieňa ich na nadýchaný dezert. Dochrumkava usmažené kvety obalené v cestíčku sú každopádne pochúťkou, ktorú si možno vychutnať iba veľmi obmedzený čas, preto ho určite neprepásnite.
Cesto by malo byť hladké a skôr hustejšie, aby dobre priľnulo na kvety. Kvet chyťte za stonku, namočte do cesta, aby sa dôkladne obalil a vložte do rozpáleného oleja
Chrumkavú pochúťku pripravíte len TERAZ! Z voňavých kvetov bazy upečte PALACINKY
2.6.11:00
Bazové kosmatice, tak sa ľudovo nazývajú v Čechách vysmážané kvety bazy v palacinkovom cestíčku.
Pôvabný recept z kuchárok našich babičiek využíva bohaté kvetenstvá bazy a premieňa ich na nadýchaný dezert. Dochrumkava usmažené kvety obalené v cestíčku sú každopádne pochúťkou, ktorú si možno vychutnať iba veľmi obmedzený čas, preto ho určite neprepásnite.
Cesto by malo byť hladké a skôr hustejšie, aby dobre priľnulo na kvety. Kvet chyťte za stonku, namočte do cesta, aby sa dôkladne obalil a vložte do rozpáleného oleja