Logo
Reklama

Z uskladnených zemiakov spotrebujte najprv tie MALÉ! Pripravte si ich s BYLINKAMI a CESNAKOM

Pečené zemiaky sú chutné ako príloha k mäsu, ale môžete ich podávať aj samotné.

Zdroj: pinterest/eatsdelightful.com

Reklama
Reklama

Tento recept si zamilujete pre jeho jednoduchú prípravu a nenáročnosť ingrediencií. Chrumkavé na povrchu a lahodne mäkké vo vnútri. Obalené v chuti byliniek a cesnaku vám budú chutiť aj samotné.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás