Logo
Reklama

Voňavé ŠAMPANSKÉ, z ktorého nenafúkate! Príprava je neuveriteľne JEDNODUCHÁ

Z kvetov bazy čiernej si môžete pripraviť osviežujúci perlivý nápoj.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Voňajúce biele okolíky bazy väčšina ľudí spracováva na sirup, ktorý v priebehu roka využíva na prípravu studených, ale aj teplých nápojov. Hoci je to skvelý spôsob spracovania, nezameniteľnú chuť bazy si môžete vychutnať aj v netradičnej forme šumivej limonády.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás