Vyskúšajte netradičný vychýrený slivkový kompót s mandľami!
19.9.20:00
Či už k lievancom, alebo k pečenémuá kuraťu, tento kompót bez sterilizácie určený na priamu spotrebu vás určite nadchne lahodnou kombináciou chutí.
Klasika, ktorú využijete na palacinky, do buchiet, ale aj na prípravu sladkých omáčok k pečenému mäsu, vydrží v komore viac rokov.
Budete potrebovať: 600 g sliviek • 500 ml vody • 350 g cukru • 100 g mandlí • 1 škoricovú tyčinku • šťavu z citróna • 6-8 lyžíc červeného vína (pri detských stravníkoch vynechajte)
Vyskúšajte netradičný vychýrený slivkový kompót s mandľami!
19.9.20:00
Či už k lievancom, alebo k pečenémuá kuraťu, tento kompót bez sterilizácie určený na priamu spotrebu vás určite nadchne lahodnou kombináciou chutí.
Klasika, ktorú využijete na palacinky, do buchiet, ale aj na prípravu sladkých omáčok k pečenému mäsu, vydrží v komore viac rokov.
Budete potrebovať: 600 g sliviek • 500 ml vody • 350 g cukru • 100 g mandlí • 1 škoricovú tyčinku • šťavu z citróna • 6-8 lyžíc červeného vína (pri detských stravníkoch vynechajte)
Vyskúšajte netradičný vychýrený slivkový kompót s mandľami!
19.9.20:00
Či už k lievancom, alebo k pečenémuá kuraťu, tento kompót bez sterilizácie určený na priamu spotrebu vás určite nadchne lahodnou kombináciou chutí.
Klasika, ktorú využijete na palacinky, do buchiet, ale aj na prípravu sladkých omáčok k pečenému mäsu, vydrží v komore viac rokov.
Budete potrebovať: 600 g sliviek • 500 ml vody • 350 g cukru • 100 g mandlí • 1 škoricovú tyčinku • šťavu z citróna • 6-8 lyžíc červeného vína (pri detských stravníkoch vynechajte)
Recept nájdete na ďalšej strane...
Pokračovať v čítaní na ďalšej strane
1/2
Diskusia k článku ()
19.9.20:00
Autor:
časopis Gurmet
Titulná foto: SHUTTERSTOCK