Logo
Reklama

HUBY do zásoby: Na čo si dávať pozor pri sušení či mrazení?

Pri spracovaní húb platia určité pravidlá, ktoré sa neoplatí podceniť. Nesprávnou prípravou riskujete ich znehodnotenie, zmenu chuti a v najhoršom prípade aj tráviace problémy.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mali ste šťastie a po príjemne strávenej prechádzke lesom ste si domov doniesli skrytý bonus v podobe plného košíka voňavých húb? Tak určite teraz premýšľate, ako ich čo najefektívnejšie spracovať, aby ste si ich arómu mohli vychutnať aj mimo sezóny.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka i záhradná architektka, milovníčka prírody, zelene a pestrofarebných kvetov vždy pripravená prinášať novinky, tipy a rady zo sveta záhradného dizajnu, floristiky i úžitkových záhrad.
Výber pre vás