Logo
Reklama

Kapusta sa nakladala v každej DOMÁCNOSTI! Rokmi overené rady našich PREDKOV

Kyslá kapusta sa v minulosti pripravovala kvasením najemno strúhanej alebo pokrájanej bielej kapusty.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Kyslá kapusta sa v minulosti pripravovala kvasením najemno strúhanej alebo pokrájanej bielej kapusty. Používali sa zdravé, pevné a nepoškodené hlávky jesenných odrôd. A inak to nie je ani dnes.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás