Logo
Reklama

Ešte odolávate? Vyskúšajte vitamínmi nabitú MUNGO fazuľu a nebudete ľutovať

Ak chcete pripraviť mungo varením, najprv ho predtým namočte na pol dňa a potom varte vo vode vyše hodinu. Nemiešajte ho, zbierajte penu a nakoniec dobre posoľte.

Zdroj: archív

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Bohatá dávka živín, minerálov a vitamínov aj v zime? Doprajte si klíčky čoraz obľúbenejšej fazule mungo.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás