Logo
Reklama

Namrazili ste si úrodu počas sezóny? Ako dlho vám vydrží v mrazničke? + TABUĽKA na stiahnutie

Namiešajte si do uzatvárateľných vrecúšok vlastnú zeleninovú zmes podľa svojich obľúbených jedál, ktoré pravidelne pripravujete. Neskôr ju využijete na rýchlu prípravu rizota, ryžových rezancov, smažených pochúťok k mäsu alebo k tofu, napríklad pri čínskej kulinárskej technike stir-fry.

Zdroj: Shutterstock/Ahanov Michael

Reklama
Reklama

Mrazenie patrí medzi najzdravšie metódy spracovania úrody. Aby ste si však naplno vychutnali pôvodnú chuť, textúru, ale najmä maximum nutričných látok mrazenej zeleniny, ovocia či byliniek, je dobré vedieť dokedy je ich nutné spracovať.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka i záhradná architektka, milovníčka prírody, zelene a pestrofarebných kvetov vždy pripravená prinášať novinky, tipy a rady zo sveta záhradného dizajnu, floristiky i úžitkových záhrad.
Výber pre vás