Logo
Reklama

Nedarí sa vám s pestovaním petržlenu? Vyskúšajte paštrnák!

Dobrá rada
Ak chcete, aby vám paštrnák vydržal čo najdlhšie čerstvý, zabaľte ho do navlhčenej utierky a uložte do chladničky. Takto si uchová viac živín ako pri izbovej teplote.

Zdroj: archív, gettyimages, shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Síce vyzerajú ako „dvaja bratia“, paštrnák vyniká veľkosťou, arómou a sladšou chuťou. Ak ste ho ešte neskúšali pestovať, dajte mu šancu! Oplatí sa to.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás