Logo
Reklama

Nezaháľajte a nasušte si ovocie do ZÁSOBY! Počas jesene budete zdravo MAŠKRTIŤ

V minulosti sa najčastejšie sušili slivky a hrušky.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Niektoré druhy a odrody ovocia sú univerzálnejšie, iné vhodné viac-menej len na určité využitie. To, či je daná odroda vhodná na sušenie, je najmä otázkou konzistencie dužiny, nárokov konzumenta na chuť a skúseností so spracovaním.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás