Logo
Reklama

Pažítka na dobré trávenie: Pestujte ju v kvetináči aj počas zimy

Chuť cesnaku pažítkového si najlepšie vychutnáte v čerstvom stave. Na pestovanie nie je náročný a určite sa stane výborným dochucovadlom pri príprave jedál.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Bylinka sa stala populárnou najmä v 19. storočí, ale ľudia ju poznali už stáročia predtým. Dnes je veľmi obľúbená pri príprave jedál, ale ponúka aj množstvo pozitívnych účinkov na zdravie.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás