Logo
Reklama

Radi si pochutnáte na ANANÁSE? No toto však dávajte pozor!

Enzýmy, ktoré obsahuje ananás, podporujú trávenie mäsa a bielkovín.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Sladká chuť ananásu učaruje prakticky každému. Skrýva sa v ňom mnoho zdraviu prospešných látok, ale na druhej strane je určite pri jeho konzumácii na mieste aj obozretnosť.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás