Logo
Reklama

Tieto časti zeleniny bežne NEVYUŽÍVAME! Keď už si za ňu zaplatíte, využite ju na MAXIMUM

Spotrebovať zo zeleniny iba časť je rovnaké, ako keby ste z hovädzieho mäsa použili iba sviečkovú a ostatok vyhodili.

Zdroj: shutterstock

Reklama

Veľakrát je práve tá časť, ktorú vyhodíte, mimoriadne zdravá. Šupky obsahujú omnoho viac vitamínov a minerálov ako očistená zelenina. Preto je lepšie druhy, pri ktorých je aj šupka spracovateľná, radšej len poriadne umyť a spotrebovať celé.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás