Logo
Reklama

Tieto druhy zeleniny by ste nemali nikdy jesť SUROVÉ! Môžete sa aj otráviť

Pri výbere baklažánu siahnite po takom, ktorý je na stisk pevný a len trochu pružný.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Hovorí sa, že surová strava je vždy najlepšia. To ale neplatí pri niektorých druhoch zeleniny, ktoré by ste mali vždy tepelne upraviť. Inak vám hrozia vážne nepríjemnosti!

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás