Logo
Reklama

Uvarili ste príliš veľké MNOŽSTVO jedla? Využite v kuchyni všetky ZVYŠKY a pripravte špeciality

Sviatočné hodovanie

Zdroj: https://www.pinterest.at/pin/326018460535616057/

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Neplytvajte potravinami, najmä ak sa z nich dá pripraviť ďalšie super jedlo na večeru či na obed do práce. Nedojedené zvyšky najlepšie hneď na druhý deň, maximálne do troch dní, spracujte na iné jedlo. Prípadne ich odkladajte do mrazničky a využite neskôr.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás