Logo
Reklama

Vypestujte si vlastné bobkové listy! Nie je to nič náročné

Listy tejto skôr nenápadnej rastliny môžete použiť do smotanových omáčok a polievok, kyslých jedál, ale aj na pečenie mäsa, najmä zveriny.

Zdroj: profimedia.sk

Reklama
Reklama

Patrícia Lešková

Externá redaktorka

Ťažko by sme si bez neho predstavili zemiaky na kyslo či kyslú polievku zo zelených strukov a iné jedlá. Ak je aj u vás obľúbeným spoločníkom pri varení, skúste si dopestovať svoj vlastný.

Diskusia

(0)

Autor článku

Patrícia Lešková

Externá redaktorka
Vyštudovaná žurnalistka, pre ktorú je momentálne záhrada najväčším relaxom aj inšpiráciou, a to aj napriek tomu, že kedysi dávno si myslela, že bude mať v záhrade len pekne upravený trávnik.
Výber pre vás