Logo
Reklama

Pár tipov ako ZBAVIŤ RASTLINY chorôb a škodcov BEZ CHÉMIE!

Zaostrite na zelenú

V každom prípade všetkým prospeje zaradiť do stravy viac zeleného. Je veľa rastlín, ktoré považujeme za burinu, ktoré sú ale pre telo v rámci jarného reštartu veľmi prospešné. Dobré je zaradiť aj rastliny s kyslou, resp., mierne štipľavou chuťou. Všeobecne známe liečivky, ako je napr. žihľava majú síce veľa prospešných vlastností, ale nie sú určené na dlhodobé použitie. Čaj zo žihľavy preto nepijeme bez prestávky viac než 2 týždne. Na zaradenie do bežnej stravy sa skôr hodí

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Vypestovať bohatú úrodu ukážkovej zeleniny a ovocia sa zdá byť bez použitia chemickej ochrany v súčasnosti nemožné. No čo ak sa to dá? Stavte na ekologické prírodné výluhy, ktorým verili už naše babičky.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás