Logo
Reklama

Už žiadne BZDOCHY na rajčinách! Smradľavých chrobákov sa zbavíte postrekom: TOTO má doma každý

Plody poškodené bzdochou zeleninovou majú na povrchu nekrotické škvrny a priehlbiny, v dôsledku čoho môžu byť úplne nekonzumovateľné.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Bzdochy sú známe svojím nepríjemným zápachom, ktorý uvoľňujú v sebaobrane. Existuje množstvo rôznych druhov, pričom niektoré sú škodlivé pre ovocie a zeleninu.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás