Logo
Reklama

8 potravín, ktorými sa môžete v lete OTRÁVIŤ! Dávajte si POZOR na nesprávne skladovanie

Aj keď použijeme samé zdravé suroviny, nesprávnou prípravou môžeme vytvoriť pokrm bez
akéhokoľvek prínosu pre naše telo.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Toxikologička PharmDr. Silvia Plačková z Národného toxikologického informačného centra varuje najmä pred hubami. Medzi ďalšie rizikové potraviny patria majonézové šaláty, krémové zákusky, ale aj mäso a všetky mliečne výrobky.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás