Reklama
Späť na článok
Prehrať video
Načítava sa
Zdroj: shutterstock
Zdravie z prírody! Nazbierajte si PĽÚCNIK + tipy na využitie
Zdroj: Záhradkár
Pichľavá krása cezmíny tkvie v kvetoch, ktoré lákajú tichých návštevníkov
1/2
Ešte v 19. storočí, v čase nedostatku potravy ľudia na našom území zberali kvitnúce jahňady liesok, vysušili ich, pomleli a zmiešali s obilnou múkou. Z nej potom piekli chlieb.
Zdroj: Shutterstock
Sponzorované
Prečo rozumieť financiám? Tieto videá vám aj vašim deťom priblížia základné pojmy
Jarné polievky, ktoré vám dodajú energiu a potešia chuťové poháriky!
Sponzorované
Až 60-tisíc pre školy a neziskovky na digitálne vzdelávanie. Stačí spraviť toto
Nielen čokoládové: Vyskúšali ste už citrónové crinkles?
Sponzorované
Dovolenkári ho milujú: Ostrov Rodos sa pýši 300 slnečnými dňami v roku
Svieže, rýchle a zdravé: Vyskúšajte jarné závitky plné chutí
NATIVIO