1. Krehké bylinky až nakoniec
Bylinky, ktoré majú jemné listy alebo sú celé krehké, nevarte príliš dlho. Do jedál ich pridávajte až na konci varenia. K takýmto bylinkám patrí napríklad bazalka, kôpor alebo mäta.
28.2. 18:30 Nie je jedno, ako bylinky krájate, spracovávate a ani to, kedy ich pridáte do varenia! Naučte sa tieto bylinkové zásady.
Bylinky, ktoré majú jemné listy alebo sú celé krehké, nevarte príliš dlho. Do jedál ich pridávajte až na konci varenia. K takýmto bylinkám patrí napríklad bazalka, kôpor alebo mäta.
28.2. 18:30 Nie je jedno, ako bylinky krájate, spracovávate a ani to, kedy ich pridáte do varenia! Naučte sa tieto bylinkové zásady.
Bylinky, ktoré majú jemné listy alebo sú celé krehké, nevarte príliš dlho. Do jedál ich pridávajte až na konci varenia. K takýmto bylinkám patrí napríklad bazalka, kôpor alebo mäta.
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov