Logo
Reklama

Dopestovať jahody nie je náročné, ale... Pri zakladaní JAHODOVISKA sa držte našich rád

Jahody zberajte prebierkou, pričom plody odtrhávajte opatrne, aby ste nepoškodili rastlinu. Sú veľmi krehké, preto ich pri zbere opatrne ukladajte do debničky a hneď spracujte, lebo inak začnú rýchlo podliehať plesni.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Sladké červené plody lákajú deti aj dospelých. Okrem priamej spotreby chutia v džemoch, v koláčoch, mrazené, pridávajú sa do osviežujúcej drene, zavárajú sa na zimu.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás