Logo
Reklama

5 potravín, ktoré treba jesť surové! Ochránia pred vírusmi či rakovinou

Cvikla vám vylepší nielen kvalitu ciev.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Pri niektorých potravinách varenie, dusenie, pečenie či grilovanie doslova maximalizuje ich nutričné hodnoty tak, že ich telo dokáže prijať v najvyššej možnej miere. Ale niektoré potraviny je skutočne lepšie jesť surové.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás