Logo
Reklama

Práca chvatná, málo platná! FAKTY a ČÍSLA, ktoré by ste si mali pamätať na JESEŇ

Príprava zemiakov na dlhšie skladovanie trvá aj dva týždne. Až hľuzy, ktoré dobre preschnú, zahoja sa na nich ranky spôsobené motykou či vidlami, sa môžu dlhodobo skladovať.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Ak si chcete úrodu vychutnávať čo najdlhšie, dbajte nielen na optimálne skladovacie podmienky, ale aj na správny postup zberu a pozberové ošetrenie.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás