Logo
Reklama

Radšej sa im vyhnite! 9 najhorších potravín, ktoré vyvolávajú nepríjemné pálenie záhy

Grganie a nadúvanie vás už trápiť nebude. Viete čomu sa musíte vyhnúť?

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Zatiaľ čo niektoré potraviny môžu zmierniť príznaky pálenia záhy, napríklad mandle, banány, med, chudé mäso, celozrnné výrobky či strukoviny, niektoré iné potraviny ich môžu zhoršiť.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás