Logo
Reklama

Vystresované UHORKY vám chutiť nebudú! Poznáme 4 najčastejšie príčiny, pre ktoré plody horknú

Pôvodcom horkej chuti však nie je samotná odroda.

Zdroj: pinterest/healthyseasonalrecipes.com

Reklama
Reklama

Uhorky patria medzi zeleninu, ktorá pre svoju bohatú a chutnú úrodu vyžaduje dostatok vlahy. Keď im počas horúcich dní chýba dostatočná zálievka, sú vystavené nepríjemným, stresujúcim podmienkam. Vtedy plody môžu horknúť. Príčin však môže byť viacero.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás