Logo
Reklama

Zatracovaní príbuzní MRKVY a PETRŽLENU! Jednoducho klíčia a dobre sa SKLADUJÚ

Koreňovú zeleninu určite neťahajte za vňať, nepomôžete si ani si nezjednodušíte prácu. Skôr naopak, vňať vám ostane v ruke a koreň v zemi.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Paštrnák sa pestoval v Európe po stáročia. Jeho kultúrne stopy nájdete v staroveku i stredoveku. Biele repovité korene sa výborne uchovávali a boli dôležitou zložkou potravy v zimnom období. Dnes je spolu so zelerom málo pestovanou koreňovou zeleninou.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás