Logo
Reklama

Zemiaky sú náš druhý chlieb! Toto ste o nich však netušili + TIPY na skvelé recepty

Konzumujeme ich takmer každý deň. A toľko toho o nich nevieme...

Zdroj: profimedia.sk

Reklama
Reklama

Patrícia Lešková

Externá redaktorka

Zemiaková sezóna je v plnom prúde. Na Slovensku je Ľuľok zemiakový (Solanum tuberosum) pestovaný takmer v každej úžitkovej záhrade a na tanieri sa zemiaky sa objavía aj viackrát do týždňa. Síce na nás nepôsobia veľmi zaujímavo, opak je však pravdou. Prečítajte si zaujímavosti, ktoré vás určite prekvapia.

Diskusia

(0)

Autor článku

Patrícia Lešková

Externá redaktorka
Vyštudovaná žurnalistka, pre ktorú je momentálne záhrada najväčším relaxom aj inšpiráciou, a to aj napriek tomu, že kedysi dávno si myslela, že bude mať v záhrade len pekne upravený trávnik.
Výber pre vás