Logo
Reklama

Tieto potraviny nikdy nejedzte SUROVÉ: Inak si koledujete o zdravotné problémy!

Klíčky a mikrobylinky sa hodia nielen do šalátov, ale aj do polievok, dresingov či na posypanie akýchkoľvek nátierok.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Aj životný štýl surových „raw“ jedál má svoje limity. Už naši predkovia vedeli, že niektoré jedlá je nutné pred konzumáciou tepelne upraviť a ani moderný človek by nemal skutočnosť podceniť.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás