Logo
Reklama

Chystáte sa variť MARHUĽOVÝ džem? Zamerajte sa na výber plodov a pridajte tajnú INGREDIENCIU

Marhuľový džem

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Aj keď stromy sú náchylné na mrazy a rôzne choroby, keď sa rozhodnú plodiť, marhule nestíhate oberať do koláča, žemľovky, guliek, džemu, kompótu, sirupu či do kvasu na pálenku.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás