Logo
Reklama

Myslíte si, že trvalky sú iba na OKRASU? Mýlite sa, obohatia aj jedálny LÍSTOK

Kvetné púčiky ľaliovky môžete vyprážať podobne ako kvety cukety.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Niektoré trvalky a dvojročné rastliny nielen okrášlia váš záhon, ale sú zaujímavé aj z gastronomického hľadiska. Pokojne si na nich môžete pochutiť a zaradiť ich do svojho jedálnička na príležitostné spestrenie.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás