Logo
Reklama

Staromódnym dochucovadlom nahradíte PROBIOTIKÁ! Aj z tohto ovocia sa dá vyrobiť OCOT

Ocot verne kopíruje kyslé prostredie v žalúdku, tým napomáha tráveniu a rozkladu potravy. Preto neváhajte vyskúšať tento liek, ak vás zvykne trápiť záha. Rozmiešajte v dvoch deci vody jednu čajovú lyžičku octu a vypite.

Zdroj: shutterstock

Reklama
Reklama

Z každého ovocia, ktoré sa dá skvasiť, môže vzniknúť ocot. Výroba si vyžaduje síce určitý čas, no na jeho prípravu vám postačí jediná ingrediencia, a to ovocie. Najčastejšie natrafíte na ocot jablčný, ale dajú sa zohnať aj malinové či ríbezľové.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás