Logo
Reklama

Sušené VŇATE a BYLINKY! Takto ich sušte a zachováte farbu, vôňu aj chuť

Bylinky bežne pridávate do jedál v čerstvom či sušenom stave na zvýraznenie chutí.

Zdroj: pinterest/marvel-b1-cdn.bc0a.com

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Milujete vôňu a chuť čerstvých byliniek a sú vašimi každodennými spoločníkmi v kuchyni? Začnite s postupným zberom a sušením do zásoby a prírodnú domácu lekárničku budete mať vždy poruke aj mimo hlavnej sezóny. Nie je to nič zložité, len stačí poznať základné pravidlá.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás