Logo
Reklama

Trápite sa pri zaváraní s kôstkami v OVOCÍ? Šikovné triky vám prácu UĽAHČIA

Ako najlepšie vykôstkovať ovocie?

Zdroj: pinterest/wellandgood.com

Reklama
Reklama

Broskyne, slivky, nektárinky či marhule, to všetko je ovocie, ktoré treba v niektorých receptoch vykôstkovať. Pokiaľ sú plody ešte pevné, pôjde to veľmi ľahko, jednoducho ho rozpolíte a kôstku vyberiete. Problém nastáva vtedy, keď ovocie začne mäknúť.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás