Logo
Reklama

Tekvicové KVETY využijete aj v kuchyni! 15 chutných spôsobov na spracovanie

Tekvicové kvety sú dosť veľké na to, aby ste ich mohli naplniť.

Zdroj: https://www.pinterest.at/pin/11329436540882795/

Reklama
Reklama

Príroda ponúka veľké množstvo neobjavených kulinárskych pochúťok. Jednou z takýchto ingrediencií sú práve tekvicové kvety oranžovej a žltej farby, o ktorých možno ani netušíte, že sú jedlé a vo svete sa využívajú na prípravu vynikajúcich jedál.

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás