Logo
Reklama

Žihľavové bochníky! Jednoduchý spôsob, ako chutne spotrebovať prebytočnú žihľavu

Tento recept je veľmi jednoduchý!

Zdroj: pinterest/forkandflower.com

Reklama
Reklama

Ak aj vy radi experimentujete v kuchyni, tak tento recept budete zbožňovať. Využijete v ňom sezónnu žihľavu, ktorú nájdete teraz na jar na každom kroku a urobíte radosť všetkým členom rodiny. Pustite sa do toho a pochutnajte si!

Diskusia

(0)

Autor článku

Redaktorka časopisu Záhradkár, záhradníčka a milovníčka zvierat v jednej osobe. Prírodu, ako majstrovské Božie dielo najradšej poznávam všetkými zmyslami. Očami obdivujem nekonečnú paletu farieb, ušami vnímam usilovné opeľovače, cez nos prúdia originálne vône kvetov a na jazyku sa rozplýva sladká chuť ovocia. Od malička som mala k záhradkárčeniu blízko a vďaka mojim starým rodičom som spoznala, aká dôležitá je láska k vlastnej pôde.
Výber pre vás