Chrumkavé čipsy

Zemiaky, mrkvu a paštrnák pred olúpaním dôkladne umyte a očistite kefkou. Šupky z nich vložte do misky a premiešajte s olejom, korením a so soľou podľa chuti. Preložte na plech a pečte v rúre 25 minút pri teplote 150 °C.
1.9. 2022 11:00 Koniec leta je typickým obdobím spracovania úrody, či už ovocia alebo zeleniny. Aby nevyšlo nič nazmar, pokúste sa podľa našich rád spotrebovať aj šupky, kôstky a prezreté plody.
Zemiaky, mrkvu a paštrnák pred olúpaním dôkladne umyte a očistite kefkou. Šupky z nich vložte do misky a premiešajte s olejom, korením a so soľou podľa chuti. Preložte na plech a pečte v rúre 25 minút pri teplote 150 °C.
1.9. 2022 11:00 Koniec leta je typickým obdobím spracovania úrody, či už ovocia alebo zeleniny. Aby nevyšlo nič nazmar, pokúste sa podľa našich rád spotrebovať aj šupky, kôstky a prezreté plody.
Zemiaky, mrkvu a paštrnák pred olúpaním dôkladne umyte a očistite kefkou. Šupky z nich vložte do misky a premiešajte s olejom, korením a so soľou podľa chuti. Preložte na plech a pečte v rúre 25 minút pri teplote 150 °C.
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov