Logo
Reklama

Botanicky sú ovocie, zelené sú jedovaté a najlepšie je im v chladničke. Všetko o PARADAJKÁCH!

Za krásnu červenú farbu rajčiakov zodpovedá rastlinný pigment lykopén, ktorý má viacero pozitívnych účinkov na ľudský organizmus.

Zdroj: pinterest/playfulcooking.com

Reklama
Reklama

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov

Najlepšie sú čerstvo nazbierané a ešte teplé od slnečných lúčov. Vtedy si viete naplno vychutnať ich vôňu, chuť a šťavnatosť. Konzumáciou potešíte svoje chuťové bunky, ale aj celé telo. Pozrite sa, aké úžasné benefity pre zdravie v sebe ukrývajú rajčiny a vyskúšajte aj tri neodolateľné recepty.

Diskusia

(0)

Autor článku

redakcia Záhradkár

Kolektív autorov
Sme tím vášnivých záhradkárov, ktorí sa delia o svoje vedomosti a lásku k záhradníctvu. Našim cieľom je prinášať odborné rady, praktické skúsenosti, inšpiráciu a aktuálne trendy v oblasti úžitkových i okrasných záhrad a všetkého, čo súvisí s rastlinami.
Výber pre vás