Nedostatok dreveného uhlia

Musí z neho vzniknúť bohatá pahreba, keďže sa griluje nad ňou, nie priamo nad ohňom. Preto počkajte, kým sa uhlie dobre rozohreje a na jeho povrchu sa vytvorí vrstva bieleho popola.
1.8. 8:00 Tešili ste sa na príjemné posedenie s priateľmi pri grilovanom jedle a radosť vám pokazilo zhorené alebo, naopak, nedopečené mäso? Poradíme vám, ako sa vyhnúť tejto i ďalším nepríjemnostiam, aj ako správne grilovať.
Musí z neho vzniknúť bohatá pahreba, keďže sa griluje nad ňou, nie priamo nad ohňom. Preto počkajte, kým sa uhlie dobre rozohreje a na jeho povrchu sa vytvorí vrstva bieleho popola.
1.8. 8:00 Tešili ste sa na príjemné posedenie s priateľmi pri grilovanom jedle a radosť vám pokazilo zhorené alebo, naopak, nedopečené mäso? Poradíme vám, ako sa vyhnúť tejto i ďalším nepríjemnostiam, aj ako správne grilovať.
Musí z neho vzniknúť bohatá pahreba, keďže sa griluje nad ňou, nie priamo nad ohňom. Preto počkajte, kým sa uhlie dobre rozohreje a na jeho povrchu sa vytvorí vrstva bieleho popola.
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov
Záhradné inšpirácie od našich čitateľov Pozrite si ďalšie fotky čitateľov