Reklama
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Stavte na talianske priesady rajčiaky zo slnečných SKLENÍKOV
    Zdroj: redakcia Záhradkár
    3/24
    Oranžová a cviklová jeseň. Petra Blaščák. Cviklové carpaccio s bryndzovou penou Potrebujeme: 4 menšie cvikly, 2 lyžice olivového oleja, 10 ml balzamového octu, čierne korenie, soľ, 10 ml medu, 120 g ovčej bryndze, 120 g masla, mletú červenú papriku, rukolu, píniové oriešky Ako na to: Cviklu varíme v šupke podľa veľkosti hodinu až ho- dinu a pol. Necháme dôkladne vychladnúť, ošúpeme ju, šup- ka ide dolu veľmi jednoducho. Nakrájame ju na čo najtenšie plátky a naložíme do marinády z oliv
    Zdroj: Maria Candrakova